Spiegels op maat

framed,
with love

Bij Verno kun je unieke spiegels op maat laten maken! Naast standaardmaten kun je bij ons een op maat gemaakte spiegel samenstellen die helemaal aan jouw wensen voldoet. Kies uit verschillende kleuren, stijlen en afmetingen en bestel jouw spiegellijst op maat.

✓Gratis bezorging ✓Gratis retourneren ✓Thuiswinkel waarborg

uniek en divers

Spiegels op maat

Spiegel op maat - Verno

Een spiegel op maat voldoet exact aan jouw wensen. Hij past goed bij je interieur en valt ook nog eens precies in de juiste hoek van jouw kamer. Wie wil dat nu niet?!

Bij Verno heb je naast standaardmaten, zoals 33 x 43 cm of 93 x 123 cm, de mogelijkheid om jouw spiegellijst precies op maat samen te stellen. Dat maakt ons uniek.

In het assortiment van Verno vind je een breed aanbod aan verschillende spiegellijsten die stuk voor stuk een andere uitstraling hebben.

Voor liefhebbers van weelderig goud en klassiek barok zijn barokspiegels en klassieke spiegels wellicht een leuke optie.

Eerder fan van hip en modern? Ga dan voor moderne spiegels of een hippe passpiegel.

Heb jij je keuze al kunnen maken of zoek je nog naar wat inspirerende voorbeelden? Verno's top 10 selectie van diverse spiegels helpt je vast verder op weg!

 

Foto: moderne spiegel van duurzaam hout, Delilah.

Verno's top 10 favoriete spiegels bekijken
Een spiegellijst naar jouw voorkeur bestellen

Productinformatie

zwarte spiegel - Coco

Spiegels op maat bestellen: hoe werkt dat?

Heel eenvoudig. Bekijk eerst welke spiegel je mooi vindt. Kies voor een specifieke kleur, ga voor een bepaalde stijl en selecteer eventueel de lijstbreedte. Wanneer je op de afbeelding van de gewenste spiegel klikt, kun je i.p.v. de standaardmaat spiegels "op maat" selecteren. Op die manier bepaal je zelf de afmetingen van de spiegellijst. 

Vakmanschap

Onze vakmannen maken de spiegel precies op maat. Dat gebeurt in de moderne lijstenmakerij in Cruquius. Uiteraard wordt de spiegel gratis bezorgd, inclusief ophanghaakjes. Hierdoor kun je de spiegel direct ophangen!

Materiaal

De spiegellijsten zijn gemaakt van duurzaam hout dat rechtstreeks uit Braziliaanse herbebossingsgebieden komt. Na een droogproces van een week wordt het hout direct naar de lijstenmakerij in Cruquius gestuurd. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd!

Kleuren, stijlen en vormen

Alle spiegellijsten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en stijlen, waaronder zwart, wit, goud, zilver en hout. Spiegels op maat zijn in verschillende vormen te bestellen. Van compacte, smalle lijsten tot grote, brede lijsten.

Alle spiegels bekijken

Zijn deze spiegels iets voor jou?

Slava Yurthev Copyright